Megállapítottak tejfehérje-érzékenységet a 10 éves lányomnál. A tejet nem bírja, de a joghurtot és egyes sajtokat igen. Más állapotú a tejfehérje a tejben, mint a tejtermékekben?
Figyelt kérdés
2016. dec. 5. 23:12
11/11 A kérdező kommentje:
A más állapotú fehérjén azt értettem, hogy a baktériumkultúra vagy a gombák megkezdik a lebontását, módosítják a szerkezetét, méretét - bármi.
Gondolom a csecsemőtápszerekben is tesznek valamit a fehérjével, mert nem "eredeti" állapotában adják az egy év alatti babáknak (pedig az is tehéntej).
Sajnos a forralás nem jött be (de amúgy is hőkezelt tejet veszünk), süteményekben lévő tejtől is kijön a bőrprobléma.
2016. dec. 6. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!