Allergiás lehetek a sütőporra, ha azzal készült finomságok (ez a közös bennük) elfogyasztása után nem sokkal úgy fájnak a nyelvemen az ízlelőbimbóim, mintha leforráztam volna?
Figyelt kérdés
Ez az érzés még másnap is tart. Nagyon kellemetlen, viszont más tünetem nincs. Létezik ilyen?2016. nov. 5. 10:26
1/3 anonim válasza:
Pontosan meg kell nézni, mit tartalmaz az adott sütőpor, mert sokféle összetételű van.
2/3 Lordhell válasza:
A sütőpor egyes alkotóira talán de ezt is kételem.
3/3 anonim válasza:
Allergiánál inkább viszketnie kellene, mint nekem görögdinnyénél vagy paradicsomnál, ezek keresztreagálnak a parlagfűvel...
Fájnia nem kellene, arra nincs ötletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!