Ez mi?! (Afta téma)
Elso vagyok. :)
Hat csak pici ez a szurke dolog?? Mert mint emlitettem nekem majdnem minden mikulas havi unnepemkor kijon..szinte havonta szenvedek vele. Egyszer ketszer a kozepe nekem is lett szurke de az mar gaz volt egett csipett enni nem tudtam normalisan tejeset se jo inni olyankor v enni. Aztan ezt a qrva draga mundisal gelt hasznalom meg a glycosept-et. Azt tudom javasolni h menj el a hazidokidhoz mutasd meg neki aztan hatha az en otleteimnel jobbat tud :D nekem ezeket mondta a hazidoki. Sot nem vizsgalat hanem csak kerdessel megkerestem egy nodokit h megis mi ez h mikor megvan kijon a szamban ez az ize. Aztan ott elkezdett gondolkodni h elkuld belgyogyaszatra meg minden mondom kossz akkor csa' aztan nem mentem belgyogyaszatra.. Jhaa meg a Corsodyl nevu oldat jo meg! Nekem igazabol mikor mar sz@r se hatott ez mentett meg. Most jutott eszembe a neve. Es eleg sokaig jo meg eleg. Szinten gyogyszertarban veheto recept nelkul. Ez a tema engem is meghat. Sorstarsak vagyunk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!