Lisztérzékeny lennék? SOS
Régóta lisztérzékeny vagyok, nekem másfajta tüneteim voltak, bár úgy tudom, mindenkinél más lehet. A gyulladás tényleg lehet árulkodó jel, plusz a hasfájás is (bár kijavítanálak, nem a gyomrod fáj olyankor, hanem a beleid görcsölnek! nem ugyanaz!). Az orvosodat sürgősen cseréld le, bélgyulladásra nem gyulladáscsökkentőt írunk, hanem kiderítjük az okát a gyulladásnak. Sok minden lehet, nem csak a glutén, pláne nem evés után. A lisztérzékenységnél kimondottan nem evés után fáj az ember hasa, hanem bármikor, evéstől, napszaktól, étkezéstől függetlenül. Ha én pl gluténtartalmút eszem, nem azonnal jelentkezik a nálam jellemző hasmenés, hanem sokszor akár 2-3 héttel rá.
A legfőbb tünetek pedig: erős alhasi görcsök, puffadás, hasmenés, székrekedés (e kettő váltakozva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!