Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Parlagfű + por/poratka allergi...

Parlagfű + por/poratka allergiára milyen vény nélkül kapható gyógyszert tudnátok javasolni?

Figyelt kérdés

2016. aug. 15. 15:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Millióféle van, szinte mindenkinek más válik (vagy nem válik) be.
2016. aug. 15. 15:54
 2/9 anonim ***** válasza:
50%
Parlagfű tea. Sokféle allergiát gyógyít, főleg önmagát.
2016. aug. 15. 23:01
 3/9 anonim ***** válasza:
A Claritine a vezető márka, és a legjobb is. A fiam hosszú évek alatt próbálkozott másokkal is, de ez a legjobb. Azért próbálkozott, mert azt hitte, van olyan, amelyiknek nincs mellékhatása, pedig a többi még rosszabb, meg egy gyógyszert meg kell szokni.
2016. aug. 16. 10:45
 4/9 anonim ***** válasza:
cetirizin vagy loratadin tartalmú tabletta + antihisztaminos orrspray
2016. aug. 17. 13:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Virágpor szedése legalább 1 hónapig kora tavasszal a virágzások megkezdése előtt. Következő évben meg lehet ismételni, utána meg el lehet felejteni az allergiát.
2016. aug. 17. 17:31
 6/9 anonim válasza:
Jó munkahely, igazi barátok, szeretkezés.
2016. aug. 18. 10:00
 7/9 anonim válasza:
100%

A virágporokra (gyk. mindegyikre) Ultra mosogatóporra XXXX allergiám volt. A seregben kiküldtek kaszálni... Mondtam, ennek nem lesz jó vége, nem is lett. (39-láz, 30 tüssz/perc, stb...) Irány a gyengélkedő.

Ott belém nyomtak egy kalcium injekciót, azóta SEMMI. Tünetmentes vagyok. Ennek 27 éve.

2016. aug. 18. 17:37
 8/9 anonim ***** válasza:

#7-esnek: érdekes ez a kalcium téma, épp most olvastam, hogy a kalcium teljesen hatástalan bármilyen allergiával kapcsolatos tünet kezelésére. Állítólag a tévhit onnan ered, hogy létezett egy kalciumos pezsgőtabletta, amiben antihisztamin is volt.

Itt a cikk:

[link]

Biztos, hogy tisztán csak kalciumot tartalmazott az az injekció 27 éve?

Parlagfű allergiára nekem a fexofenadin-hidroklorid hatóanyagtartalmú (120 mg)-os vény nélkül adható gyógyszerek váltak be. (Többfélét kipróbáltam, mindnek ugyanaz a hatása) A tünetek enyhülése után próbálok belőle mérsékeltebb adagokat bevenni, hogy tényleg csak annyira terheljem a szervezetem a gyógyszerrel, amennyire muszáj.

Jobbulást mindenkinek!

2016. aug. 19. 16:21
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A 2/8 választ én is helyesnek tartom. A parlagfű (Ambrosia artemisiifolia)számos betegség gyógynövénye, az őssejteket regenerálja. A kecske jóízűen megeszi, a teje antiallergén hatású. A teája levélfőzet: forrásban lévő vízbe kell tenni, a tűzről levéve kb. 5 percig kell áztatni, mézzel is lehet fogyasztani, vagy gyümölcsszörppel.
2016. aug. 19. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!