Van itt, aki altatónak használja az allergiagyógyszereket? Milyet szedsz? Melyik a legerősebb ilyen szempontból, ami még vény nélküli?
Azért érdekel, mert ezek ártalmatlanabbak, mint a nyugtatók, mivel nem okoznak fizikai függőséget.
Mielőtt valaki félreértene, nem 20-at akarok bevenni belőle, csak 2-3at. Az hat is meg nem is veszélyes.
Ennyit tudok róluk, de azt már persze nem írják a neten, hogy melyik az, ami ér is valamit ilyen szempontból.
Inkább használj természetes, növényi alapú nyugtatószereket, azok nem okoznak úgy függőséget, mint a Xanax és társai.
Macskagyökér (valeriana), komló, citromfű és társai, ilyen összetételűt keress.
Az allergiagyógyszer antihisztamin, márpedig nem lehet rámondani, hogy ennek tartós szedése veszélytelen. Gátolja a gyulladásos folyamatokat, így az immunrendszered normális védekezőképességét gyengíti. Pláne, hogy napi egyet lehet általában beszedni belőlük, nem 2-3-mat.
Ha álmatlanságod van, próbáld a természetes módszert, egy időben én is sokat szenvedtem álmatlanságtól, nekem beváltak.
Én egyszer kipróbáltam antihisztamint altatónak, és működött, de valahogy másnap is még mindig olyan furán voltam tőle. Mintha másnapos lettem volna.
Ha altatót keresel, ami nem olyan erős, ajánlom a melatonint. Lehet kapni minden patikában, teljesen természetes anyag (ugye ez az a hormon, amit a szervezeted is termel és amitől elálmosodsz), és egész jól beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!