Áprilistól sebek jelennek meg rajtam, melyek úgy kezdődnek, mint apró csípések, majd megnőnek és elhalt hámszövet képződik rajtuk. Legutóbb két csomag antibiotikumot szedtem be, majd ezt követően a bal oldalamon és hónom alatt gennyező apró hólyagos felület képződött.
Az apró csípések folytatódtak, míg ma hajnalban ébredés után azt vettem észre, hogy a fehér lepedő tiszta apró fekete szemcsékből áll, meg a párnám, valamint a fehérneműm belseje. Mit tegyek és milyen élősködő lehet ez? Túlérzékeny vagyok mindenre, nálam súlyos tüneteket produkálnak a csípések. Sürgős választ várok, hogy elkezdhessem az irtást.
Melyik rovarral van esélyed kapcsolatba kerülni? Tartotok-e állatot?
A tüneteid alapján,mivel allergiád is van,nehéz megmondani.
2016. júl. 16. 07:44
2/8 anonim válasza:
Bolhát látnád nappal is, ágyi poloska csak éjszaka csíp és ha nincs nagoyn elszaporodva, akkor nem látod őket.
Fekete szemcsék lehetnek a rovar ürüléke.
Nem találkoztál még egy példánnyal sem. Ha ugrik bolha, ha fut, akkor poloska.
2016. júl. 16. 07:59
3/8 A kérdező kommentje:
Nem láttam egyiket sem, nincsen állatom egyáltalán. A fekete ürülék mindkettőre jellemző? Ma hajnalban az alsóm belsejében is fekete ürülékek voltak, meg a párnámon, lepedőmön is. Egy helyen véres volt. Áprilisban nagyon sokat jártam kivizsgálásokra, naponta többször is, talán jobb lenne és egyszerűbb, ha bolha lenne. A poloska talán a fa dolgok mellett hagyja az ürülékét, nem az ágyban. Köszönöm válaszotokat!
2016. júl. 16. 08:55
4/8 anonim válasza:
Bolha eredeti "élőhelye" az állatok bundája.
Ha nincs háziállatod akkor kizárt,hogy bolha legyen,mivel te nem tudod felvinni a bolhát a lakásba.
Nekünk mikor az egyik kutyánk bolhás volt akkor rajtunk is jelentek meg csípések,de azok nem nőttek meg,csak pici piros pöttyök maradtak, lekezeltük a kutyákat. Az ágyat kiporszívóztuk,meg Neostamosannal átfújkodtuk.
Szerintem ott vmi más élősködő lehet a sok apró pici pont meg az ürüléke az élősködőnek.
Átfújkodod a matracodat illetve a szobádat. Ha megszűnik a probléma vmelyik élősködő volt a tettes,ha nem akkor passz.
2016. júl. 18. 21:59
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Vettem szombaton rozmaringot, mert annak a szaga taszítja a bolhákat, szétpermeteztem mindenütt. Áttisztítottam az ágyamat szódabikarbónával. Másnap reggel ismét találtam ürüléket és szétnyomtam egy kis apró élősködőt, úgyhogy poloska van az ágyban. Hihetetlen, milyen allergiás vagyok rá, milyen sebeket okoz nálam április óta. Gondolom azért, mert cukros vagyok. Már megrendeltem a poloska irtást, csütörtökön jönnek, aztán megszabadulok a kanapétól, meghirdettem. A poloska kimondottam emberi testen élősködik, sötétben támad főleg, az emberi vérből él. Mérges vagyok kicsit, mert gyűjteném festésre a kevés pénzemet és mindig elmegy az ára valamire, most a poloska irtásra. Kellemes napot kívánok Neked!
2016. júl. 19. 05:56
6/8 anonim válasza:
Utolsó voltam.
Na sikerrel jártál a poloska irtással?
Durva amúgy,rohadt élősködök!!
2016. júl. 23. 14:35
7/8 A kérdező kommentje:
Igen, múlt héten csütörtökön megtörtént. Először vegyszerrel, majd gázosítással. Hat óra múlva jöhettem csak haza a lakásba. Azóta nincsen ürülék és csípés sem. Tavaly volt egy könyvtári könyvem, Szerb Antal Utas és holdvilág című könyve, amely tele volt vérfoltokkal, valószínűleg így került az ágyba, mert ott szoktam olvasni. Remélem, megszűnnek a sebeim is, melyek mindig csípéssel kezdődtek már áprilistól folyamatosan. Köszönöm szépen!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!