Pókcsípés, poloska, esetleg szúnyog? Nemtudom. Segitség kellene! :S
Hello
Ma reggel mikor felkeltem , elmentem szokásosan mosakodni, felhuztam a pulcsim ujját , és azt vettem észre hogy a könyököm telivan piros szúnyogcsípés szerű foltokkal. Apu aztmondta valószínüleg pók, de később észrevettem hogy a hasamon is vannak , ott nem olyan sok de nagyobbak , és nagyon viszketnek. Szóval ma nagytakarítást tartottam , a paplan most kinn szellőzik. Úgytudom h a pók nem támad emberre mert nem nézi tápláléknak, szúnyog ilyenkor meg már nincs nagyon:S Valaki aki jártas ebbe adhatna tanácsot mivel van dolgom. Ma lepókhálóztam mindent, letörölgettem, kiporszívóztam, szellőztettem. Eddig semmi ilyen nemvolt, most az első hogy ilyen kiütések jöttek ki, de érdekes boxebre aludtam és a lábamon 1 sincs.
Ha ezek ilyen fél-egy centisek és egymás mellett vannak:ágyi poloska.
Nézd meg, hogy holnap, holnapután reggelre lesz-e több rajtad.
Hali
Ma a testemen megint lett par piros potty, de csak a mellkasomon es a hatamon, de eleg sok. Arra is gondolok hogy allergia, de nemtudom:S Erdemes e elmenni dokihoz ? Legalabb kizar par leheto gondot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!