Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Pókcsípés, poloska, esetleg...

Pókcsípés, poloska, esetleg szúnyog? Nemtudom. Segitség kellene! :S

Figyelt kérdés

Hello

Ma reggel mikor felkeltem , elmentem szokásosan mosakodni, felhuztam a pulcsim ujját , és azt vettem észre hogy a könyököm telivan piros szúnyogcsípés szerű foltokkal. Apu aztmondta valószínüleg pók, de később észrevettem hogy a hasamon is vannak , ott nem olyan sok de nagyobbak , és nagyon viszketnek. Szóval ma nagytakarítást tartottam , a paplan most kinn szellőzik. Úgytudom h a pók nem támad emberre mert nem nézi tápláléknak, szúnyog ilyenkor meg már nincs nagyon:S Valaki aki jártas ebbe adhatna tanácsot mivel van dolgom. Ma lepókhálóztam mindent, letörölgettem, kiporszívóztam, szellőztettem. Eddig semmi ilyen nemvolt, most az első hogy ilyen kiütések jöttek ki, de érdekes boxebre aludtam és a lábamon 1 sincs.

2013. dec. 28. 12:56
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt olvasd el.Esetleg bolha is lehet:

[link]

2013. dec. 28. 13:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha ezek ilyen fél-egy centisek és egymás mellett vannak:ágyi poloska.

Nézd meg, hogy holnap, holnapután reggelre lesz-e több rajtad.

2013. dec. 28. 13:42
 3/5 A kérdező kommentje:

Hali

Ma a testemen megint lett par piros potty, de csak a mellkasomon es a hatamon, de eleg sok. Arra is gondolok hogy allergia, de nemtudom:S Erdemes e elmenni dokihoz ? Legalabb kizar par leheto gondot

2013. dec. 29. 10:12
 4/5 anonim ***** válasza:
ja,érdemes,mondjuk bőrgyógyászhoz.Biztos,hogy ért a rovarcsípésekhez is,ha az lenne.
2013. dec. 29. 19:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Na tegnap voltam az ügyeleten, az orvos azt állapította meg hogy csak étel allergia , adott egy kalcium injekciót, fenistil allergia gyógyszert kell szednem rá és napi 3x1 kalcium pezsgőtabit. Tegnap el is tűnt az összes folt szinte, csak nagyon halványan látszódott, aztmondta h ha nem tűnik el akkor mennyek el a háziorvoshoz. Ma reggel megnéztem magam és újra kijöttek, de miután beszedtem a gyógyszert megint halványodtak. Az orvos kizártnak tekinti hogy valamilyen rovar lehetne :S Hát remélem igaza van és elmúlik lassan, ha télleg allergia
2013. dec. 30. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!