Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Az utóbbi időben elterjedtek...

Az utóbbi időben elterjedtek nálunk bolhák, szétcsípnek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ahogy írtam elterjedtek nálunk a bolhák,kezelés alatt van a ház rajtam kívül még 3-man élnek velem de csak engem csípnek a bolhák és ez nagyon irritáló ráadásúl allergiás is vagyok rájuk.Milyen kezelés kéne hogy ne ugráljanak a lábamra a bolhák hallotam ilyet hogy Vietnámi balzsammal kell bekenni mert azt nem szeretik.De esetleg valaki tud valami más ilyen módszert hogy ne ugráljanak rám?

2016. júl. 5. 12:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem jellemzo, de épp én is bolhàt hoztam be a kutyàmtol... én àllatpatikàbol vàsàroltam K-Othrin nevu mérget, s azzal fujtam be a kutyàm oljàt, kornyékét. Ugyanez hasznàlhato bàrmilyen rovar ellen. Kontaktméreg, valami 3-4 honapig hatékony egy-egy kifujt adag. Fehér lé, nem kell sprayre vagy hasonlora gondolni.
2016. júl. 5. 18:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Értem de én magamra akarok valami kenőcsöt vagy valamit hogy rám ne ugráljanak.
2016. júl. 5. 20:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Tehetsz ki "Ugràlni tilos!" tàblàt.
2016. júl. 5. 21:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces, csípnének szét téged,nem lennél ilyen vicces kedvedben.
2016. júl. 5. 23:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Probàltam segiteni, még egy "koszonom" se fért bele. Innentol...
2016. júl. 6. 15:33
 6/8 A kérdező kommentje:
Kedves hogy próbáltál segíteni de nem ez volt a kérdésem. De köszönöm hogy írtál más még ezt sem teszi.
2016. júl. 6. 16:20
 7/8 anonim válasza:
Én is hasonlóan allergiás vagyok a bolha- ill szúnyogcsípésre is, és sajnos nálunk is most uralkodott el egy bolhainvázió. A párom mellettem fekszik rajta egy csípés sincs, nekem pedig az egész bokám telis-tele apró csípésekkel... annyit tudsz tenni, hogy fürdés után Fenistillel bekened a viszkető részt, majd betadinnal vagy octenisepttel lefertőtleníted,hogy a vakarástól ne fertőződjön felül. Ezen túl sajnos nincs olyan hatékony szer ami megakadályozza h rádugorjon a bolha, ki kell írtani őket. Nálunk a neostomosanos kutya-macska fürdetés, majd rendszeres spot-on használat van renden, valamint neostomosannal le kell fújni az összes textil felületet (ágy, szőnyeg, kanapé, stb.) , ágyneműt kimosni, és naponta felporszívózni, felmosni. Kitartás, nem egyszerű feladat!
2016. júl. 10. 12:03
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm :)
2016. júl. 16. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!