Ez lehet valami allergia, vagy egyszerűen 5 hete nem tudok kijönni a betegségből?
Figyelt kérdés
kb 5 hete nagyon durván elkezdett fájni a torkom, be is lázasodtam egy estét. A házidoki flektor port írt fel, azt mondta ha nem múlik, menjek vissza. Kb 2 hét múlva nagy nehezen meggyógyultam, aztán visszaestem, de nem annyira durván. Azóta is minden nap fáj majdnem a torkom, vagy kapar, vagy irritál, vagy nyeléskor. Ennek már 5 hete. más bajom nincs. Hideg-melegre nem változik. Most kezdtem antibiotikumot szedni 2 napja, de nem javul. Lehet ez esetleg valami allergia?2016. jún. 19. 22:19
1/2 anonim válasza:
Allergia nem lázat és torokfájást okoz, hanem nehézlégzést, köhögést, orrfolyást, szemviszketést.
2/2 anonim válasza:
Antibiotkumnak kell legalább 5 nap, hogy hatása legyen, ha beszedted a felírt adagot és továbbra sem múlik, akkor menj el gégészetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!