Ekcémával kapcsolatban van esetleg 2016-ban valami új hír?
nem igaz hogy nincs ellenszere.
teljesen ki vagyok már minden szarra vizsgálva és minden érték jó illetve negatív/nem vagyok allergiás semmire sem
Az ekcémával az úgy van, mit a tv-vel. Ha rossz a műsor, hiába törölgeted a képernyőt, hiába hívsz szerelőt, a műsor nem fog megjavulni. Annak a javulásáért a stúdióban kell tenni valamit.
Mivel az ekcéma nem a bőr,hanem a belső szervek problémája, nem a bőrünk vizsgálatával, kenegetésével fog elmúlni. Meg kell találni azt, ami a problémát okozza.
Szia!
Én halolajat szedtem, mert mondták, hogy az omega-3 jó hatással van a bőrre + sokáig Elocomot kenegettem, de az ugye csak tüneti kezelés, ráadásul szteroidos krém...
Egy ismerősöm ajánlotta kb. 2 hónapja a fokhagyma gélt, mert neki jó volt, és tényleg látványosan javult a bőröm. Sokkal szebbek, kisebbek lettek a viszkető piros foltok, van ami el is múlt.
Alliderm márkájú gélt használok, (nem tudom, van-e egyáltalán másik), az mindenmentes, szagtalan és tényleg szebb lett a bőröm.
Ez az: [link]
Remélem, tudtam segíteni! Marcsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!