Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Ekcémával kapcsolatban van...

Ekcémával kapcsolatban van esetleg 2016-ban valami új hír?

Figyelt kérdés

nem igaz hogy nincs ellenszere.

teljesen ki vagyok már minden szarra vizsgálva és minden érték jó illetve negatív/nem vagyok allergiás semmire sem

2016. ápr. 30. 22:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Hiába vizsgáltak allergiára, az nem jelent semmit. Engem is vizsgáltak több mindenre, és nem volt igaz amit kihoztak. Olyan aszpirin allergiám van, hogy anafilaxiás sokkom volt tőle, és vérből nézték /állítólag/ és nem mutatott allergiát. Macskaszőrre is nézték bőrön, és nem mutatott ki semmit, pedig komoly fulladást okoz a macska közelsége. Számtalan ellenpéldát tudnék még írni. Én is ekcémás vagyok. Leginkább a laktóz hozza ki. Omega 3, Ligetszépe olaj elég hatásos rá.
2016. ápr. 30. 23:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Ételekre is kivizsgáltak? Van akinek pl a tej- és tejtermék hozza ki, van akinek a tisztálkodószerek. Ha nem szappan- és mindenféle adalékmentes mosakodót használsz, akkor próbáld ki azt.
2016. máj. 1. 07:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Az ekcémával az úgy van, mit a tv-vel. Ha rossz a műsor, hiába törölgeted a képernyőt, hiába hívsz szerelőt, a műsor nem fog megjavulni. Annak a javulásáért a stúdióban kell tenni valamit.

Mivel az ekcéma nem a bőr,hanem a belső szervek problémája, nem a bőrünk vizsgálatával, kenegetésével fog elmúlni. Meg kell találni azt, ami a problémát okozza.

2016. máj. 1. 08:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nem új hír.A bőrön megjelenő problémáknak általában belső okai vannak, azokat kell rendbe tenni, mert a külsőleges kezelés csak tüneti.Érdemes lenne méregteleníteni a szervezetedet majd megerősíteni az immunrendsseredet és mindezt gyógynövényekkel.Sok jó tapasztalat van velük. Jobbulást!
2016. máj. 1. 12:10
 5/6 anonim válasza:
Én is ekcémás vagyok. Sokáig találgatták orvosok is hogy mitől lehet, szteroidos kenőcsöket írtak, ami persze semmit nem ért csak kifakult tőle a bőröm..aztán 3 év után észrevették hogy vérszegény vagyok, rengeteg féle vitaminhiányom van és még sok egyéb. Felírtak egy halom gyógyszert, elküldtek gyógyszoliba, ez mind csak pénzkidobás volt. Úgy döntöttem nem érdekelnek mostmár ezek, változtattam a étrendemen is. Ettem mindenfélét, emiatt javult a vérszegénységem, és a vitaminhiányaim is, és visszahúzódott az ekcémám.:)
2016. máj. 24. 18:08
 6/6 anonim válasza:

Szia!

Én halolajat szedtem, mert mondták, hogy az omega-3 jó hatással van a bőrre + sokáig Elocomot kenegettem, de az ugye csak tüneti kezelés, ráadásul szteroidos krém...

Egy ismerősöm ajánlotta kb. 2 hónapja a fokhagyma gélt, mert neki jó volt, és tényleg látványosan javult a bőröm. Sokkal szebbek, kisebbek lettek a viszkető piros foltok, van ami el is múlt.

Alliderm márkájú gélt használok, (nem tudom, van-e egyáltalán másik), az mindenmentes, szagtalan és tényleg szebb lett a bőröm.

Ez az: [link]

Remélem, tudtam segíteni! Marcsi

2016. jún. 13. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!