Kába vagyok az allergiától. Mit tegyek?
harmadik hete küzdök az allergiával idén.
Egyik nap elkezdtem szedni az allergiagyógyszert.
De másnap délután le kellett feküdjek 2 órára pihenni, annyira fáradtnak és erőtlennek éreztem magam.
Utána már nem is vettem be többet a gyógyszert.
Most ott tartok, hogy gyógyszer nélkül is elaludtam tegnap este 7 kor, hogy muszáj lepihennem és reggelig csak egy órára keltem fel.
Amikor is orrot fújtam és ittam 2 pohár vizet, mert nagyon kiszáradtnak éreztem magam.
Csak calciumot és pollen grape gyógyteát fogyasztok.
Mi segíthetne a tüneteken?
Én augusztusban szoktam nagyon csúnyán kinézni :)
Aztán elkezdtem Dr Lenkei alap multivitamin csomagot tolni. Már a második adag után tünetmentes voltam. Én nem hittem el, hogy augusztus van és nem jól vagyok. Szóval vitamin és rengeteg víz. Az nagyon fontos.
Köszi, Multi tabs immunot vettem pont most.
1,5-2 liter?
Vagy több?
A Cetirizin - avagy Parlazin - nálam is okozott mindenféle kellemetlen tünetet.
Azóta Telfastot szedek, és azzal nincs semmi bajom. Egy próbát talán megér. :)
Emellett a kalciumbevitel sem árt, na meg a szükséges megelőző intézkedéseket is tedd meg! Ahogy tudod, kerüld az allergéneket.
A semmitől jobb, de igazából annyi, mintha szemcseppentővel akarnál erdőtüzet oltani a tartalmát tekintve.
víz akár 3-4 L is mehet.
Oké, akkor nekiállok vedelni
:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!