Anyukamnak bedagadt a szeme az allergiatol, piros, eget neki, ajanlanatok valamit ra a szemcseppen kivul?
A teafaolaj kiégeti a szemét.
Kamillás borogatás. Jó eséllyel leviszi a duzzanatot. Nekem legalábbis komfortosabb.
Én simán hideg vízzel szoktam megpaskolgatni, elég sokszor, fél-egy óránként. Szemcseppet nem is használok. Anyukádnak segít a szemcsepp? Annak valamelyik összetevőjére nem lehet allergiás?
Szemcseppen kívül szed valamit allergiára? H a nem, akkor ajánlom a grapefruitmag-kivonat (Citro csepp néven kapható) kúrát, én napi 3*10 cseppel vittem le most is a tüneteimet, pedig első nap csúnyán kijött. De mivel a grapefruit más gyógyszereket befolyásolhat, ezt csak magában merem ajánlani. (Szemcsepp, orrcsepp persze mehet mellette.)
Sem grepfruit sem teafaolaj mert kiugrik az ablakon.
Ahogy írták, szemcsöppek de inkább a kamillaforázattal való öblögetés.
"Belsőleg való használatra csak a nagyon biztonságos, bio illóolajok alkalmasak!"
(Én nem használnám hígítatlanul. Egyszer két cseppet tettem tisztasági betétre, mintha tüzet gyújtottak volna alattam... pedig bio volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!