Ionizátor vagy légszűrő macskaszőr és por ellen?
Nagyon sok a por a lakásban, forgalmas helyen lakom.
A lakásban két perzsa macska van, hiába fésülöm őket, sok szőr száll a levegőben.
Porszívózás után két nappal, a monitorokat és a TV-t máris ellepi a por, és a cicák szőre is mindenhol megtalálható.
Szeretem a tisztaságot, de már belefáradtam ebbe az állapotba, folyton takarítok, hiába...
Megnéztem Interneten a légszűrőket, eléggé sokba kerülnek. És úgy látom, a szűrőket is időnként cserélni kell.
Ezután rátaláltam a ionizátorokra. Olcsóbbnak tűnnek, és nem kell szűrőt sem venni. Sajnos, nem tudom, hogy összeszedik-e a macskaszőrt.
Nem értek hozzá egyik készülékhez sem, soha nem volt sem ionizátorom, sem légszűrőm.
Tud esetleg valaki segíteni tanáccsal, hogy mit vegyek?
Esetleg melyik típusú készüléket, kb. max 50 ezer forintig?
A porszívó kimeneti nyílását, ott ahol kifújja a levegőt, azt kell szűrni. Néha az áruházakban lehet venni ablakra való pollenhálót, ebből egy zacskót képezve rá kell kötni a porszívóra. Ezzel a porszívóval a cicákat is át kell porszívózni minden nap.
A kereskedelemben még nem kapható olyan porszívó sem semmilyen légtisztító berendezés, ami ennél hatékonyabban tisztítaná a levegőt.
Egyesek nem okosak....
A perzsa macskákat porszívózni?
Mi az a: "vánkos angin"?
Ionizáló vagy légszűrő? Mert, hogy azt kérdeztem, hogy a kettő közül melyiket vegyem meg...
Tudom! A gyártók általában úgy adják el a porszívókat, hogy mikrószűrős. De ez nem jelenti azt, hogy az valóban úgy is működik. Ki kell próbálni! Ha a ráhúzott zacskóban nem lesz por, tiszta marad a belseje, akkor valóban azt tudja a masina, amit a gyártó mond. De a tapasztalat arra utal, hogy a gyártók erősen eltúlozzák a gyártmányaik képességeit.
Egyébként meg, ha ki akarod dobni azt a pénzt az ablakon, bármelyiket megveheted! Egyik tizenkilenc, a másik egy híján húsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!