Mitől jöhetett ki túrázás után ennyi kiütés (allergiás) valószínűleg. Eddig nem fordult elő?
Figyelt kérdés
A barátommal elmentem túrázni a tegnap előtti jobb időnek megörülve. Én nem farmert vettem fel így árkon bokron néha néha megfogott egy két növényzet tüskéje. Mikor hazaértünk azt vettem észre, hogy mindkét combomon sok piros kiütés van, mint amikor beleizzad az ember lába egy nadrágba. Már két napja tart és ugyanúgy tele vannak a lábaim a kiütésekkel. Mit juttathatott a bőrömbe a tüske? Mit tehetnék ami csillapítja a viszkető érzést házilag? Miért nem múlik? Köszönöm!2016. márc. 15. 18:31
1/1 anonim válasza:
lehet hogy csalánnak mentél neki vagy egy olyan növénynek, amire vagy allergiás vagy a tüskéje okoz ilyen kiütéseket!
Kend be níveával vagy ha van otthon, gyulladás csökkentő krémmel! Ha ez nem válik be, akkor menj el orvoshoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!