Aloe Vera allergia?
Figyelt kérdés
Még kicsit remegek, mert most történt.
Fürdés után aloe vera spray-t fújtam az arcomra, kicsit ment belőle a nyakamra is, kézzel eldolgoztam. Ezt a fajta spray-t most használtam először.
Bejöttem annyi időre, hogy felvegyem a pizsim, visszamentem a fürdőbe, és tiszta vörös a fejem, a nyakam, és a kezem, meleg a bőröm.
Eddig is használtam egy másik aloe vera spray-t és gélt, és semmi bajom nem volt tőle.
Volt valakinek ilyen?
2016. jan. 13. 23:40
1/8 anonim válasza:
Szia! Milyen aloe vera sprayt és gélt használtál korábban és most?Ki a gyártójuk?Hol vetted?Nagyon ritkán de előfordul, hogy valaki allergiás az aloe verára.Van olyan gyártó, aki csak a belső kocsonyás zseléjét használja, azoknál a termékeknél nagyon ritka. Azok, akik a levél külső részét is bedolgozzák, ott gyakoribb, mert a levél külső részébe más hatóanyagok is találhatók, illetve lehet, hogy valami adalékanyagot tettek hozzá és attól van.Jobbulást!
2/8 anonim válasza:
Ha korábban jó volt, akkor nem az aloe-ra vagy allergiás, hanem valami más összetevőre?
Melyik ez a két típus?
3/8 A kérdező kommentje:
2016. jan. 14. 14:15
4/8 A kérdező kommentje:
Most már jól vagyok, kb. másfél órán át még égett meg piros volt.
2016. jan. 14. 14:16
5/8 anonim válasza:
Alapszabály, hogy cipőt a cipőboltból, ruhát a ruhaboltból, dinnyét a zöldségestől, aloe verát az FLP-től vásárolunk. Mindent ott, ahol a legjobbat kapjuk.
6/8 anonim válasza:
Én az flp-től kaptam allergiás kiütést. dettó, mint a kérdező. soha többet!
7/8 anonim válasza:
5-ösnek: Az FLP aloéja formaldehid kibocsátó összetevőt tartalmaz. Gyakorlatilag veszélyes hulladék az a termék.
8/8 anonim válasza:
Hetes, aztán felébredsz, s rádöbbensz, hogy bilibe lóg a kezed…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!