Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Miért jön elő állandóan a...

Sansa LannisterStark kérdése:

Miért jön elő állandóan a porallergiám?

Figyelt kérdés
Egy hónapja teljesen kitakarítottuk a szobát, kifestettünk, minden bútort és kacatot portalanítottunk. (Amúgy vályogházban lakunk.) Mégis újra meg újra bedugul az orrom, sípol a tüdőm és tüsszögök. A házidoki orrsprét, köptetőt és antibiotikumot írt fel, ezek nem segítettek. Mit tegyek?

2015. dec. 17. 15:03
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Elromlott valamelyik belsőszerved működése. Vidd el szervizbe.
2015. dec. 17. 15:14
 2/9 anonim ***** válasza:

A porallergia nem ilyen múlandó,főleg nem ha súlyosabb fajta.

Én körülbelül 6 éve már, hogy tudok az allergiámról és azóta gyógyszert is szedek. Nekem csak az segít. Nincs mese, még ha erdőbe megyek táborozni akkor is kell a gyógyszer,mert előjön,pedig ott nincs házipor...

Teljesen tünetmentesen amióta az eszemet tudom soha nem éreztem magam :/ Maximum a sóbarlangokban érzem, hogy teljesen jól vagyok, de hát nem költözhetek oda. :(

Én azt ajánlom ha nagyon durvák a tünetek, szedj rá gyógyszert!

2015. dec. 17. 22:42
 3/9 A kérdező kommentje:

Affene :(

Azt hallottam, vályogházban jobban kijön, ez igaz?

Most mindent kimostam, a szőnyegeket, az ágytakarót, függönyt, mindent, és mégis :'(

Már csak jövőre lesz időm dokihoz menni. Nagyon nem szeretnék életem végéig gyógyszert szedni.

2015. dec. 18. 07:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia!A gyógyszerek csak a tüneteket kezelik és még egy csomó káros mellékhatásuk is van.Érdemes lenne kipróbálnod a gyógynövényeket, hátha Neked is segítenek.Sok jó tapasztalat van velük.Jobbulást!
2015. dec. 18. 08:19
 5/9 A kérdező kommentje:
Én is utálom a gyógyszereket. Milyen gyógynövényeket tudsz?
2015. dec. 18. 15:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én is lehetőleg kerülöm a gyógyszereket, a mesterséges dolgokat.Jó pl a ginkgó biloba, az aloe vera, az immunerősítő echinacea, a probiotikumokkal az immunrendszer erősítése.Persze érdemes minőségieket választani.Ha esetleg érdekel, akkor emaiben tudok orvosi előadást is küldeni az allergia kivédéséről gyógyszerek nélkül, meg pár tapasztalatot is.Egy jó méregtelenítés is sokat segíthet.
2015. dec. 18. 20:50
 7/9 A kérdező kommentje:

Hogy kell méregteleníteni?

Amúgy ehinaciát sokáig szedtem, semmit sem ért :(

2015. dec. 18. 21:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia!Azért nem mindegy, hogy milyen ehinaceát fogyasztottál.Én egy 9 napos gyógynövényekre épülő, tudományosan összeállított tisztító-méregtelenítő programot szoktam csinálni.Minden részletesen le van írva, hogy mit, mikor és milyen adagban kell elfogyasztani a dobozból. Nagyon sok országban sikeresen alkalmazzák ezt a programot.Erről is van egy jó, részletekbe menő orvosi előadás.
2015. dec. 18. 22:50
 9/9 A kérdező kommentje:
El tudnád küldeni?
2015. dec. 19. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!