Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Mi baja a bőrömnek? Állandóan...

Mi baja a bőrömnek? Állandóan hólyagosodik valahol. Allergia?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Mostanában mindig van valami baj a bőrömmel. Hajlamos felhólyagosodni az államon és a nyakamon, olyan mintha csalánnal csapkodtam volna, tiszta babos, viszket, ha vakarom akkor fáj. Pár óra múlva eltűnik olyan gyorsan amilyen gyorsan megjelent.

A kézfejem háta pár napja rettenetesen ki volt száradva, sokat kenegettem kézkrémmel és körömvirág krémmel, gyönyörűen rendbe jött, ma reggelre vörös, és tele van pici hólyagocskákkal, viszket és ég.

Mi ez? Voltam allergiavizsgálaton, kb mindenre allergiás vagyok amire teszteltek (minden pollen, macskaszőr, stb), de a cicáink kint laknak, és minden nap ugyanannyit simogatom őket, van hogy semmi bajom tőle, van hogy előjön ez. Pollenek nem igazán vannak most a lakásban. Tudom, hogy van keresztallergia, ételektől is lehet, de semmi rendszert nem találtam benne, nem tudom összekötni a hólyagokat semmilyen étellel, hogy attól lenne.

Mi lehet akkor ami kiváltja?

20/L

2015. febr. 1. 16:56
 1/1 anonim ***** válasza:
orvos?
2015. dec. 20. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!