Gluténérzékenység?
Folyamatos gyomorfájdalmak és bőrkiütés miatt elvégeztettem egy ételintolerancia tesztet a G1 Labor-ban, gluténérzékenységre gyanakodva.
Ez a teszt 226 féle élelmiszer és élelmiszer alapanyag ellen termelt IgG antitest mennyiségét mutatja ki.
( [link]
Most vettem észre, hogy a honlap egy másik részén, egy árlistában felsorolták a következőket az intolerancia vizsgálaton KÍVÜL:
EMA IgA, IgG
EMA IgA, IgG+ Transglutamináz IgA, IgG
( [link]
Jól értem, hogy ezek vizsgálata csak a lisztérzékenység kimutatására használatosak?
Egyébként az eredeményemben a gliadin 50-es lett, árpa 40, búza 32 (max. referencia érték 30 és ez már a határeset felső értéke). Míg a tönkölybúza, rozsliszt és búzakorpa 0 lett... Most akkor hogy értsem? Hogy lehetnek azok 0, mikor a gliadin ennyire magas? A transzglutamináz is 0.
Intézem, már van időpontot.
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!