SzĂŠnanĂĄtha ellen valami?
Figyelt kérdés
Kb. 2 hÄĹnapja voltunk allergia teszten ÄĹ s KiderÄĹşlt hogy allergiÄÄs vagyok, szÄĹ nanÄÄthÄÄval.. Kaptam gyÄĹgyszert is (Aerius 5mg) ÄĹ s szÄĹ pen megvagyok vele. A gondok a nÄÄthÄÄmmal vannak.. A doki felÄrt egy orrsprayt (Sandoz Momentosan asszem) ami csak mÄĹ g jobban eldugÄtja az orrom.. AjĂĄnlottĂĄkk ezt a sÄĹ oldatos orrsprayt is... Valaki?#allergia #szĂŠnanĂĄtha
2015. aug. 29. 21:59
2/4 anonim válasza:
Szénanátha ellen valami?
Kb. 2 hónapja voltunk allergiateszten és kiderült, hogy allergiás vagyok, szénanáthával. Kaptam gyógyszert is (Aerius 5 mg) és szépen megvagyok vele. A gondok a náthámmal vannak. A doki felírt egy orrsprayt (Sandoz Momentosan asszem) ami csak még jobban eldugítja az orrom... Ajánlották ezt az oldatos orrsprayt is... Valaki?
Úgy vélem, ezt akarta írni a kérdező.
3/4 A kérdező kommentje:
Bocsanat de nem tĂĄmogatja a bongeszom az ekezetes betuket!
2015. aug. 30. 10:45
4/4 A kérdező kommentje:
*tamogatja
2015. aug. 30. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!