Milyen természetes gyógymód vált be nektek allergia és allergiás asztma ügyben?
Én több dolgot találtam
papsajt tea -ez nekem bevált allergiára és nehéz légzésre
"A papsajt az egyik leghatékonyabb gyógynövény lehet a szénanátha kezelésében. Egy klinikai vizsgálat során ugyanis egy antihisztaminnal hasonlították össze: a növény hasonló pozitív eredményeket ért el, azonban nem okozott álmosságot. A papsajt emellett pozitívan befolyásolja az immunrendszert, illetve asztma kezelésére is alkalmazható, teája csökkenti a köhögési ingert."
Ginko biloba
A ginko biloba
csökkenti a szervezet allergén reakcióit, szabályozza az immunrendszer működését, csillapíthatja a légutak gyulladását, kiválóan alkalmazható az allergiás asztma kezelésére is.
Fekete csalánt írják még meg Magnéziumot, Kalciumot és az E-vitamint amik tényleg hozzátesznek még ...
Nekem marha erős fulladásra és marha erős köhögésre nagyon bevált a papsajt tea !
Eddig elsétáltam egy gesztenyefa mellett és kész voltam , most már a parkban mindenféle virágzó fa alatt nincs bajom sem !
Utolsó kommentelő , elég profi vagy :)
Ez egy komplett csomag :D biztos hat hogyha ennyi gyógyulás történt. Nekem csak kezdődik én nem vagyok allergiás . Remélem túlélem úgy hogy nem alakul ki se :D
No tegnap kipróbáltam a Gingko Bilobát fantasztikusan hatott de csak 3 órán keresztül(Herbária 80mg ginko kivonat). Van belőle 24 órás felszívódású is a Vitaking 120 mg-al ezt eltudom képzelni egy komponensnek. De bizonyára lassú felszívódással nem elég...
Én végül a sürgősségin kötöttem ki, adtak egy régóta bevált gyógyszert a Suprastin-t
De hogy leírjam még mit tudok, a Kvercetin nevű flavonoid álítólag blokkolja az egész alergiát csak a probléma az hogy 8000 forint az ára...
De ki lehet ügyeskedni Kvercetin diétával... egyszerűen olyan kaját kell enni ami kvercetinben gazdag pl a vöröshagyma... Egyébként pár kis szelet már segített... Egyszóval nem hülyeség..
Ami engem illet egyenlőre maradok a gyógyszertári gyógyszernél egyenlőre...és 1 év után elkezdek zöldséget és gyümölcsöt enni és nem stresszelni.... Mert a stressz is kiválthat Asztmát ! Bár eddig asztmás allergiáról volt szó...ami kicsit más tészta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!