Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Valamelyik allergiás gyógyszer...

Christine00 kérdése:

Valamelyik allergiás gyógyszer okozhatja a tüneteket ezek közül?

Figyelt kérdés

A páromnak az allergológusa felírt kettő gyógyszert, amit szednie kell. Az egyiknek Tellfast a neve, a másiknak pedig Mondeo. Mindkettő lényegében a csalán kiütést, valamint a szénanáthát, asztmát csökkenti. 6 napja szedi, a mai nap nem vette be, mivel mellékhatások jöttek elő rajta, értem alatta pl: kiütések (pirosak), nehéz légzés, tüdő rossz működése 1 órán keresztül, fulladás.

Olyan kérdésem lenne, van -e olyan ember, aki esetleg használja/ használta ezeket a gyógyszereket, és hasonló tüneteket vélt magán. Szerintetek szedje továbbra is a gyógyszert? Befolyásolhatja az is, hogy volt neki szívizomgyulladása, kb 4 éve? Köszönöm előre is a válaszokat. Szeretnék megnyugvást kicsit, hogy nem lesz komolyabb baja.

18/L

2015. ápr. 19. 17:28
 1/2 anonim ***** válasza:
allergiás az allergia gyógyszerre.
2015. ápr. 19. 17:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Egyértelmű, hogy allergiás az egyikre. Menjen el orvoshoz. Nekem voltak gyógyszerallergiás kiütéseim, és eleinte nem tűnt vészesnek, aztán jött az, hogy otthon kellett maradnom,mert járni nem tudtam a talpamon lévőektől.

A Tellfastot nekem felírták Hystisint helyett porallergiára...és rosszabb lett tőle, mintha nem szednék gyógyszert, szóval nekem nem vállt be.

2015. máj. 15. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!