Kislányom nemrég volt vérvételen, allergiára vizsgálták?
Eredmény: Gliadin IgA 3.0 U/ml
ref érték: neg:<12;poz:>12
Ha jól értelmezem, akkor ez egy ngatív, tehát alacsony érték
Másik : Gliadin IgG : 81.3 U/ml
ref. ért.: neg:<12;poz:>12 tehát pozitív?
Ha jól gondolom akkor ezzel liszt érzékenységet néztek. Viszont ezen a papíron szerepel még nutritív IgE eredményen belül a búza illetve rozs liszt vizsgálata, ami 0, tehát nem érzékeny. Ha valakinek volt ilyen vizsgálata már, jelezne nekem vissza?
Ja, és az IgE 894.6 U/ml amihez azt írták csak, hogy korfüggő. A doki, akihez vissza kell menni, még 1 hétig minimum nem lesz elérhető. Előre is köszi.
Az IgE allergiára vonatkozik, tehát nem allergiás a búzára és a rozsra.
A másikak vonatkoznak a lisztérzékenységre, amiből az egyik pozitiv.
Majd a doki megmondja, mi a teendő.
Az IgE-k nálam is mind negativok voltak, a másikak között volt pozitiv, nem tudom már, hogy melyik, 3 éve lisztérzékeny vagyok.
Nos eddigi eredményei szerint tejfehérjére nem allergiás, tejcukorra továbbra is. Elküldtek minket újabb vérvételre valamint széklet mintát kellett leadni, mert a gliadin IgG jóval a megengedett felett van (12-ig jó), illetve az IgE szint is majd négyszerese a megengedettnek. ( max 200) Ez lehet liszt érzékenység is, meg ( még rossz rágondolni is) féreg jelenléte is. (van kutyánk, bár tablettáit, oltásait rendesen kapja) majd írok mi lett az eredmény. Állítólag ez újboli 2 hónap. Ja, meg pajzsmirigyre is vizsgálják.
További szépeket mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!