Allergiateszten tej-és fehérlisztérzékenységet (?! ) mutattak ki nálam. Irány a gasztroenteorológus?
Elektroakkupunktúrás vizsgálaton voltam, ahol sok olyan dolog kijött amiről már régóta tudok, de ez a két ételérzékenység teljesen új nekem. Elvileg nem allergiás reakciót vált ki, csak nem tudom megemészteni, ergo puffadok, fáj a hasam és a hasonló mellékhelyiségben való gondok, ezeket a "tüneteket" már elég rég tapasztalom.
Pontos dolgokat azonban ott se tudtak mondani, hogy ez most laktóz vagy tejfehérje, avagy glutén vagy simán a finomliszt adalékanyagai okoznak gondot..
Forduljak háziorvoshoz kórházi beutalóért? Van ötletetek?
Előre is köszönöm!
Fehérliszt?
Mármint glutén.
Miért mennél gasztróra?
Fura, hogy új neked ez a két érzékenység, ugyanis szinte minden ember érzékeny ezekre, gyakran csak látens módon.
Nekem.. kb. még sosem segítettek orvosok, gasztrós étel intolerancicás vizsgálatok (tükrözés) csak időpazarlás volt, meg kellett tanulnom enni (szerencsére azért a neten találni segítséget, de nem kell attól félteni, hogy olyan ember fog segíteni aki ezért kap pénzt (orvos vagy dietetikus).
De hülye vagy amikor anyád szoptatott nem haltál meg?! A tej a leg egészségesebb ital szted mér tejet adnak a kisbabáknak és nem citrom levet.
Hány embert láttál meghalni kenyértôl?(-0)
Hallod ilyen hogy allergi ilyen nincs csak bemeséled magadnak nehiddel azt jóvan . Az orvosok régen is tévedtek most miért ne ne hidd el a sok baromsagot
Husky, jól van tesó :D
Nem csak a tejipari maszlagot nyaltad be, de sikerült elrejtened a Napot.. ekkora sötétséggel mindenképpen :D
Felőled bárki meghalhatna bármennyire is bizonyított lenne egy tej/gabona érzékenység. Ezen sokat tudna változtatni ha átéreznéd pár napig mi kínt okoznak ezek az érzékenységek.
Vagy nem kell kimondott érzékenység, élj pár évig cukorbetegként a tejfogyasztás miatt kialakuló autoimmun hasnyálmirigy betegség végett. Aztán pár hónapig érezz át egy jó kis vastagbélrákot.
A fizikai kínok nemesítenének, hidd el jobban átéreznéd ezeket a dolgokat és nem írnál ekkora hülyeségeket :)
Husky, rajtam múlik.
Ha tejet iszom és a hülye kibas szott testem, a hormonrendszerem gyulladással reagálja le, az az én hibám (és a zsi dó ké, mert)
Az én hibám, mert nem kontrollálom 99,98%-ban a sejtjeimet. Nyilván rajtam áll, csak uralnom kellene biokémiai szinten a sejtjeimet, a dns-emet, és tökéletes egészségem lenne :3
Fuc k dis shit, úgyis mindenki meghal a pics ába, aztán újjászületik hogy szenvedjen még egy kört, miközben azt hiszi hogy értelmet vagy boldogságot találhat az életben :D
A paleó ott bas zta el egyedül, hogy valami evolucionista agyhalott kitalálta, hogy az életnek (s így az egészségnek) értelme van.
Felállított egy dogmát, ami alapvetően nonszensz.
A paleónak van értelme, csak az életnek nincs, ezért nincs a plaeónak se :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!