Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Bedugós fülbevalót szeretnék...

Bedugós fülbevalót szeretnék de a bal és jobb fülemen nem egyforma szinten van a lyuk. Kb 4-5 mm és ennél a fülinél ez nagyon látszik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Most mindenki azt mondja semmi gond lövessek a bal fülemen feljebb egy lyukat hogy jó legyen. Csakhogy ez nem annyira egyszerű. Mert 2011 Ben a fül cimpa oldalát kilövettem és lett ott egy keloid babaszem nagyságú amit csak úgy szedtek le nekem a plasztikai sebészeten hogy eljárok a Kék golyóba Sugár kezelésre. El is mentem ennek ellenére 3 év múlva újra nőtt a púp. Visszamentem a dokihoz aki közölte hogy nem szedi le mert szemből nem látszik mert a fül cimpa hátulján volt mert újra ki fog újulni. Egyébként szerencsére aztán nem nőtt mára már egész ellaposodott. Érdekes mert a másik fülemnél semmi gond nem volt. Én úgy gondolom a belőtt fulbevalo miatt lehetett mert én csak az aranyat birom pl egy ezüst lánctól is kipattog a nyakam.

És most tegnap egy ékszer üzletben ahol lőnek is ott mondták hogy tűvel kellene és akkor lehet nem alakulna ki ilyen.

A hölgy aki atszúrná csak holnap tudok beszélni vele hogy ő mit gondol erről.

Esetleg valaki hasonló helyzetben volt e illetve tényleg kíméletesebb a fűlnek a szúrás még ha fájdalmasabb is?

Köszi hogy elolvastad.

ma 13:14
 1/1 anonim ***** válasza:
Lőni ilyeneket hatalmas hiba
ma 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!