Allergiás vagyok a fekete ürümre. Voltam vértvételen + mikor csepektetnek a kezemre. De viszont az allergiám azóta is tart pedig már a feketeürüm nem virágzik. Jelenleg naplót vezetek arról hogy miket eszek. (? )
Üröm, nem ürüm.
Ha hagymára negatív vagy, akkor nem lehetsz a vörösre és a fokhagymára allergiás.
Viszont az üröm sok mindenre vált ki keresztallergiát. Ennek nézz utána. Ha jól emlékszem, pl zellert nem szabad enni, és még pár zöldséget.
Kapor, répa, zeller, alma, kivi. Ezekkel keresztallergizál, közben megtaláltam.
Első voltam.
Köszönöm a válaszod.
De volt úgy hogy ezeket az élelmiszereket kihagytam az étkezésemből úgy 1-2napig és a kihagyott napokon is jelentkeztek a tünetek :/ napi rendszererességgel jelentkezik és szinte egész nap tart.
Megpróbálok akkor 1 hetes kihagyást :) nagyon szépen köszönöm a tanácsokat. Még annyit szeretnék kérdezni hogy vannak olyan oldalak ahol a fekete üröm-re több ételt is megneveznek keresztallergiás reakcióként. Pl: [link]
Ezekre is próbáljak odafigyelni. Bár itt azért elég sok étel van amit szerintem nemigazán tudnék kivenni az étkezésemből :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!