Cedax 400mg antibiotikum hatására a hímvesszőn fehér bőrleválás, vagy valami hasonló?
Figyelt kérdés
Mandulagyulladásra kaptam a gyógyszert, 2 napja szedem (1x1), és édesanyám azt mondta, erre csecsemőkoromban allergiás voltam, hasmenésem volt tőle. Mivel azonban már 2. napja nem tapasztaltam semmi mellékhatást, gondoltam, lehet, hogy "kinőttem" már azt az allergiát. Ma azonban tusolás után viszket,viszket már régóta, megnéztem hát, mi ez. Kissé nehéz leírni, olyasmi, mint amikor az ember összedörzsöli a tenyerét erősen és apró bőrdarabok összehengeredve leválnak. Nem fáj, nem vérzik, semmi ilyesmi, a vizeletem sem véres, csak elsőre elég ijesztő volt. A kérdésem lényege, hogy ez a gyógyszer miatt lehet-e és hogy szedjem-e tovább a gyógyszert így? (még 3 napig kellene elvileg)2015. jan. 17. 10:18
1/1 anonim válasza:
A tájékoztató szerinti mellékhatások között szerepel hasonló tünet.
Inkább hagyd abba, és holnap keresd fel az orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!