SOS valaki! Ez itt ágyi poloska?
2015. jan. 15. 17:18
1/8 anonim válasza:
2/8 A kérdező kommentje:
Próbáltam lefotózni de csak így sikerült. Ilyen kis pici fehér és ilyenek mászkálnak az ágynál a rések közt. Tele vagyok csípésekkel és nem tudom hogy ez poloska e.
2015. jan. 15. 17:26
3/8 anonim válasza:
A kép alapján poloskának tűnik, de a fajtáját nem tudom a kép alapján megmondani. Egyébként az ágyi poloska nem veszélyes, viszont ha megcsíp az nagyon erős viszketéssal jár. A sima poloska pedig nem is csíp meg, de télen nem valószínű, hogy mezei poloska lenne.
4/8 anonim válasza:
Hát így már egyértelmű, persze, hogy az. Nagyon nehéz kiirtani.
5/8 anonim válasza:
A fiatal ágyi poloskák szinte átlátszóak, úgyhogy lehet az
:( A csípések is árulkodóak
Nem irigyellek, mindenképpen hívjatok irtót, mert nagyon el tudnak szaporodni, és nagyon nehéz szabadulni tőluk
Nálunk is volt, nem sok, de négy irtás kellett, hogy eltűnjenek
Ez fél éve volt, és erre ma reggel gyanús csípés volt a kezemen, azt gondoltam magamban ne, ne NEEEEE! Csak nehogy újra kezdődjön...
6/8 anonim válasza:
Egyébként a kifelett poloska barna, valószínűleg a petéket látod a matracon, azok fehérek.
7/8 anonim válasza:
Sajnos ez az, hívj szakembert azonnal, mert nagoyn gyorsan szaporodnak.
8/8 anonim válasza:
Talán ide is leírhatnád azt a 99%-os módszert ugyanis, nagyon elszaporodtak az országban és nagyon drága a minőségi írtás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!