Mogyoró allergiákban szenvedők megszólalnátok?
Hát el kell neki majd magyarázni párszor biztos.
Szerintem tejkaramellát házilag lehetne csinálni. A tej, a cukor és a vaj nem hiszem hogy tartalmaz nyomokban mogyorót. Citromos teát is lehet inni sok cukorral. Sült banánt enni. Vagy csak ráolvasztasz egy kis cukrot kiskanálra, mint egy nyalóka. A szőlőcukor is talán jó. Hát mostantól mindennek a dobozán el kell olvasni a leírást, aztán majd kialakul, hogy mit ehet és mit nem.
Az egyik rokonunknál a 3 éves kisfiúnak nincs semmi baja, de mégis őt úgy nevelték, hogy amikor én megkínálom csokival, akkor a gyerek odamegy az anyjához vagy az apjához, odaviszi a csokit és megkérdi tőle. Anyu, ezt megehetem? Így. Mert ha nem kérdi meg, akkor nagyon megszídják szegényt. Úgy kiabálnak vele, hogy nekem fáj.
Volt olyan hogy megkínáltam a kicsit, nem tudtam hogy mi van, és a gyereknek vissza kellett adnia, mert a szülei azt tartják, hogy délután 5 után már nem ehet édességet, mert attól felpörög és este nem fog rendesen aludni. Nincs allergiája, mégis szívatják. És ő sem fogadhat el más gyerektől semmit. Volt olyan is, hogy azért is leszídták előttem, mert egy másik gyerek megkínálta, és a gyerek meg csak nézet, nem értette, hogy mért nem ehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!