Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Allergia, nyugtassatok meg...

Allergia, nyugtassatok meg kérlek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

sajnos nagyon allergiás vagyok, felkelés után a legrosszabb. ritkábban köhögök,tüsszentek, de ami elviselhetetlenebb hogy nehezebb a levegővétel is, orrom mindig el van dugulva, de mindig csak az egyik..amire allergiás vagyok : Pollenekre(amiről tudok az a parlagfű,de gondolom a többi pollenre is)

állatszőr, poratka, meg még ki tudja mire.

De most nagyon megijedtem. Olvastam erről [link]

Szerintetek? Félek, hogy meghalok ha rám jön egyszer egy ilyen, főleg hogy olyan tüneteket produkál mint például a pánikroham, ki tudja lehet észre se venném hogy ez éppen anafilaxiás sokkom van..

#allergia #anafilaxia sokk
2014. szept. 14. 13:40
 1/4 A kérdező kommentje:

18 éves lány vagyok.

Ez kisgyerekeknél szokott előfordulni?

Nagyon félek hogy egyszer rám tör egy ilyen és lehet csak azthiszem asztmám van(enyhe asztmám van sajnos)

2014. szept. 14. 13:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Jobb lenne ha nem olvasgatnál orvosi cikkeket, nem fog semmi rád jönni, rengeteg ember kűzd ilyen allergiás panaszokkal, ne légy már hipochondriás is.
2014. szept. 14. 15:38
 3/4 A kérdező kommentje:

Megnyugtattál, köszönöm szépen.

sajnos az utóbbi hetekben nagyon hipochonder lettem:(

2014. szept. 15. 17:44
 4/4 anonim válasza:

hát elég nehéz nem észrevenni az anafilaxiás sokkot.. :DDD

meglehetősen feltünő tünetegyüttes..

ha valaki már a kezdeti tüneteket felismeri időben lehet segítséget hívni.

emiatt nem lesz anafilaxiád feltétlenül...de konzultálj a háziorvosoddal nyugodtan.

2016. máj. 11. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!