Mi lehet ez? Allergia? Mit kezdjek vele? (kép lent)
Figyelt kérdés
3-4 hete voltunk nyaralni, de az utolsó előtti napon, valami furcsa piros pontok jelentek meg a mellkasomon..Először fényallergiára tippeltünk, mivel édesanyámnak is megjelentek utolsó napokon, csak neki teljesen máshogy nézett ki, piros rücskös volt az egész teste, nem igazán tudom, mihez hasonlítsam. Viszont, az enyémek inkább pattanásokhoz hasonlítanak, csak ritkán viszketnek.. próbáltam aloe vera géllel kenni, kipróbáltam valami allergia elleni kenőcsöt, de csak rosszabbodott, több jött ki és sokkal pirosabb lett. Vagy ez pattanás lenne? Soha nem voltak még pattanások a mellkasomon és a vállamon sem, max egy-kettő.Mihez kezdjek?
2014. szept. 8. 22:00
1/1 anonim válasza:
Szerintem pattanás, de nem ártana megnézetni egy bőrgyógyásszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!