Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Elnőtte Valaki az ekcémát?

Neverwalkalone kérdése:

Elnőtte Valaki az ekcémát?

Figyelt kérdés
Első pár hónapos koromban kezdődött 20éves korig masszívan megvolt majd elmúlt, majdnem tünetmentesen. Alig volt egy két apróbb folt, de nem zavaró. Ezt ment is kb 4 évig most meg, 1 hete, pont olyan mint régen. Étrenden semmit nem változtattam...

2014. aug. 29. 21:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Mosakodj babáknak való gyógyszertári fürdetőkrémmel.
2014. aug. 29. 21:42
 2/8 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy elnőtte. Csak olyan hogy kinőtte.:) Az első válaszolónál a pont. Gyógyszertári semleges natúr babának való a jó!
2014. aug. 29. 23:15
 3/8 A kérdező kommentje:
Az már réges régen megvolt. Csak arra lettem volna kívácsni hogy volt e egyáltalán Valaki, vagy hallott e már Valaki olyanról, hogy ez egyszer elmúlik és nem jön vissza többé :) Mert már nagyon tele van a hócipőm vele...
2014. aug. 30. 14:16
 4/8 anonim ***** válasza:
1. vagyok, barátnömnek a fürdetö mulasztotta el egy életre, azért ìrtam...
2014. aug. 30. 15:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát én már nagyon sok mindent kipróbáltam. Gyúgyszertári mosakodó amit írtál, allergia tesztek ételre anyagra, étrend kúrák, homeopátia, bioptron, 6 bőrgyógyász kismmillió kréme, kineziológus, stb stb :D De jelentem még megvan. Kifogtam az orvostudományon :D
2014. aug. 31. 09:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Az durva...én csinálnék egy méregtelenítést, és esetleg elhagynám a tejet egy időre.
2014. aug. 31. 09:08
 7/8 A kérdező kommentje:
Tejet nem iszok már 2008óta :D
2014. szept. 1. 16:58
 8/8 anonim válasza:
Stresszesebb helyzetbe kerültél? Vagy van olyan dolog, amit nehezebben kezelsz mostanában?
2014. okt. 20. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!