Van egy pár kérdésem a tetoválással kapcsolatban. Noss?
14 éves vagyok,(milyen 16 évet betöltő személy? van ismerősöm akinek van, és 14..) nemsoká tetoválást szeretnék. Kezdésnek csak egy kis jelecskét szánnék a gyűrűsujjamra. Nagyon elmaszatolódna? Azt mondják az ujjon..Na és az idő meglátszik rajta..Szóval akkor meddig látszódna teljesen épnek?
Honnan tudhatom hogy allergiás vagyok-e rá? (színes tetkót amúgy sem akarok, de a feketére nem nagyon szoktak azok lenni)
Igen,igen..70 évesen csúnya lesz, meg fogom bánni..NEM IGAZ! 70 évesen pont lefogom szarni hogy van rajtam egy pár, bármilyen tetkó. Meg nem akarom az egész karom, csak 1-2 kisebb-nagyobb.. Muszáj az egész életem leélnem tetoválással, nem birom elképzelni "művek" nélkül a testem..Hobbi festő,rajzoló (inkább amatőr) vagyok..Értsétek meg légyszi! Mit gondoltok? Érett, felelőségteljes nagylány vagyok már, tudom mit csinálok és hogy mit szeretnék. Válaszoljatok úgy, mintha már mondjuk 26 lennék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!