Tetoválással kapcsolatban tud segíteni valaki?
Tetováltatás után mennyi ideig nem érheti erős napfény a bőrt és mennyi ideig nem lehet vele több ideig vízbe menni?
Azért fontos mert idén nyáron megyek majd életemben először a tengerhez nyaralni és nem szeretném ha emiatt nem tudnám teljesen kiélvezni.
Évek óta tervezem ezt a tetoválást ugyhogy ha azon múlik akkor max elhalasztom nyaralás utánra.
Nekem van pár tetoválásom és tanácsként annyit mondhatok, hogy:
- a sok napfénytől okádék, fakó sittesforma szar lesz belőle (én nem napoztatom nagyon az enyémeket évek után sem)
- minimum 2 hétig ne menj strandra az esetleges fertőzésveszély miatt (egyénfüggő a gyógyulási idő) látni fogod mikor gyógyult meg teljesen...
így van, a sok napfény soha nem tesz jót, nézz meg egy sötétítő függönyt a szoba belső fele felé eső része sokkal világosabb, mint amelyik felét éri a nap, mert kiszívja a színét, ugyan ez történik a tetoválással is a nap idővel elhalványítja és ahogy az előző mondja olyan lesz mint egy elbaxott börtöntetkó...
amúgy 1-2-3 hét a gyógyulás ez személy függő...
A napfény soha nem tesz jót a tetoválásnak, ezért ha legyógyult is naptejet kell használnod mindig, még egy egyszerű séta közben is. (erősen ajánlott!!)
Kb egy hónap amíg nagyon intenzíven vigyázni kell rá, utána nyugodtan lehet szolizni, napozni:) A fél karom ki van varrva nekem is voltak hasonló kérdéseim, de a tetováló megnyugtatott,hogy tényleg csak egy hónapot kell kibírni:) (professzionális helyen készítették, nem zugtetkós volt a tanácsadó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!