Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Mi lehet a baj?!

Mi lehet a baj?!

Figyelt kérdés
A lányom a Balaton vizében fürdött és a hátán kiütés keletkezett, ami egyreinkább terjed! Elmondása szerint éget és viszket, gennyesnek ìtèlem! Kezd leszáradni ès sebesedni, de aggòdom! Valami krémet tudtok ajànlani? Megköszönném!

2014. aug. 8. 16:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Juj, értem, hogy nagyon aggódsz, de véletlenül se jusson eszedbe elvinni orvoshoz!!!
2014. aug. 8. 16:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ne kezelgesd otthon, vidd el a bőrgyógyászatra, ott adnak rá megfelelő kencét.
2014. aug. 8. 16:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Félek vele orvoshoz fordulni,de ha az az egyetlen megoldás..bármit,csak jöjjön helyre...
2014. aug. 8. 16:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Gondolom jó régi, ha félsz orvoshoz vinni. Jobb hagyni hadd küszködjön.
2014. aug. 8. 16:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy miért félsz vele orvoshoz fordulni, ő tudja majd megmondani hogy mi lehet az és mivel kezeld. Ha terjed, ég és viszket és már gennyes is, akkor jó lenne ha azonnal mennél vele orvoshoz.
2014. aug. 8. 16:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!