Lehetek allergiás a növényből készülő kábitószerre?
Figyelt kérdés
Allergiás vagyok a pollenra és a parlagfűre..
Nem lehet semmi bajom tőle ha kipróbálom?
Csak bizots akarok lenni benne!
2014. júl. 30. 22:50
1/8 anonim válasza:
A kábítószerek mérgek attól függetlenül hogy termések vagy kémiai mesterséges anyagok . A szervezet megsínyli ha felpörgetik vagy lassítják . Hazug propaganda terjesztése zajlik , miszerint epilepszia és depresszió ellen kiváló .Ellenkezője az igaz .
2014. júl. 30. 22:59
2/8 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele amit irtál de nem ez a kérdés..
2014. júl. 30. 23:05
3/8 anonim válasza:
Bármikor, bármire allergiás lehetsz.
2014. júl. 30. 23:06
4/8 A kérdező kommentje:
Ez eléggé hülye válasz... :D
2014. júl. 30. 23:13
5/8 anonim válasza:
Mivel növényből készülnek, ugyanolyan allergizáló hatása lehet, mint más növénynek. Tehát igen, lehetsz tőle allergiás. Bajod viszont nem biztos, hogy az allergiától lesz, amikor kipróbálod, hiszen először a szervezetednek érzékennyé kell válnia vele szemben, második, harmadik, sokadik alkalom után azonban lehet baj. Ja és most olvasom, hogy pollenre is allergiás vagy. Van olyan kábítószer készítmény, amibe a vadkender virágát is beledolgozzák. Elég rizikós szerintem, én nem próbálnám ki a helyedben, de ezt úgyis te fogod eldönteni.
2014. júl. 31. 07:46
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod! :)
2014. júl. 31. 13:05
7/8 anonim válasza:
Marihuána allergiáról még nem hallottam, de ha van is ilyen, akkor sem hiszem, hogy te nagyobb eséllyel lennél allergiás rá mint bárki más (a parlagfű az parlagfű, önmagában semmi köze a zöldhöz).
Amit az egyes válaszoló mondott, az meg pont az ellentéte az igazságnak. A propaganda, ami manapság (főleg itthon) megy, pont, hogy az, hogy a "drogok" egyenes utat biztosítanak a halálhoz. Nevetségesen felfújják egyes szerek veszélyeit, míg másokét (alkohol, kávé, nikotin gyógyszerek) elhallgatják. Érdekes tény például, hogy a gyógyszer függők száma messze meghaladja bármely illegális szer függőinek számát (és természetesen haláleset is sokkal több van miatta).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!