Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Reggelente megállás nélkül...

Reggelente megállás nélkül hapcizok miért?

Figyelt kérdés
Reggelente felkelés után rám jön a hapcizhatnék. Taknyos vagyok hapcizok ,de van ,hogy egymás után 4x 2-3 perces közökkel ez néha 1-2-3 óra hosszán át megy folyamatos javulással már kezd idegesítő lenni... Nem tudom pontosan mi lehet talán allergia? De akkor miért csak reggel? Pár évvel ezelőtt voltam már allergia vizsgálaton ,de nem volt lényeges érték csak 0,3 Kutyára/Macskára. Ami fontos ,hogy kutya és macska is van. Esetleg egy allergia vizsgálat ismétlésével hasznos információkat tudhatnék meg? Vagy ez nem változik pár év alatt ekkora mértékben?

#tüsszentés #reggelente hapcizok #allergiás vagyok?
2014. júl. 30. 06:12
 1/5 A kérdező kommentje:

Rosszul emlékeztem!

0,16% ban csak a Macskára hozta ki ami jelentéktelen.

2014. júl. 30. 06:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Allergia. Nálam évek óta télen-nyáron ez megy. A reggeleket végigtaknyolom és tüsszögöm, aztán abbahagyja. Szerintem én a porra és az atkára vagyok allergiás, ami az ágyneműben található...és emiatt jelentkezik ez a dolog, ébredés után.........
2014. júl. 30. 07:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja, és én is voltam pár éve allergia vizsgálaton...akkor még semmire sem voltam allergiás. Ez azóta alakult ki. Szóval az semmit nem jelent, hogy akkor nem találtak semmit...
2014. júl. 30. 07:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Allergia is lehet. Vagy száraz a szobád és kiszárad a nyálkahártyád, próbálj párologtatni a szobában, hátha az segít valamennyit.
2014. júl. 30. 07:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor az első lehetséges dolog az allergia vizsgálat
2014. júl. 31. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!