Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Budapesttől 60 km-re lakunk...

Budapesttől 60 km-re lakunk egy kis faluban Pest megyében, akkor hová tartozunk?

Figyelt kérdés

Gasztroenterológushoz kell vinnem a 2 éves kisfiamat, mert valamire allergiás lehet. Napi 5-6, néha 9 igen lágy széklet.

Hová forduljak? Mert a háziorvos nem tudja...

Hová tartozunk területileg?

Illetve van e jó gasztroenterológus tapasztalata valakinek?

2014. jún. 27. 10:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Budapesttől 60 km-re egy elég tág terület. egyszerűbb lenne ha megírnád hol laktok, mert még a végén egy 120 km-re levő helyre küldelek a megye másik felébe.
2014. jún. 27. 10:21
 2/5 A kérdező kommentje:

Oda is elvinném, ha valaki ott ajánl egy jó orvost!

Egyébként Tápióbicske, ha valakinek mond ez a név valamit.

2014. jún. 27. 16:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Budapesti kórházakra gondoltam, elnézést, ha félre érthető voltam.
2014. jún. 27. 16:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Értem. Ezesetben a II. számú gyermekklinikán (Tűzoltó utca) tudnám ajánlani Dr. Tomsits Erikát. Nekem még nincs gyerekem, tehát ilyen irányú tapasztalatom nincsen róla, viszont gyermekápoló vagyok és dolgoztam vele egy darabig. Nagyon jó és alapos szakember. Biztos, hogy nem néz félre semmit sem.

És mivel klinika és a pesti oldalon, el kell, hogy lássák a gyermekedet, tehát biztosan fogadnak. Annyi kell, csak, hogy legyen beutalód és telefonálj az osztályra időpontot kérni. Kb 2 hét minimum szokott lenni a várólista, bár nyáron lehetséges, hogy rövidebb.

2014. jún. 28. 09:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon hálás vagyok neked, telefonszámot gondolom találok majd a honlapjukon.
2014. jún. 28. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!