Valaki tud segiteni?
Figyelt kérdés
A problemam az,hogy nemreg konyhan dolgoztam es kb ket het utan elkezdett a kezem ekcemasodni.Kentem mindennel de nagyon rossz lett.Az orvos azt mondta,hogy ez latex allergia.Vettem erzekeny borre valo kesztyut ala pamutkesztyut huztam de akkor is kijott rajtam.Masik orvos meg azt mondta,hogy ez szindroma.A kerdesem az lenne,hogy valaki tudna valami otletet vagy megoldast javasolni mert a munkamat elvesztettem emmiatt es nem akarnam ujbol.Nem biztos,hogy talalok masmilyet azert tettem fel a kerdest.2014. jún. 22. 12:01
1/1 anonim válasza:
Akkor sajni nem ajánlott ilyen jellegű munkát vállalnod! Nem biztos hogy latex allergia,lehet hogy egyszerűen belefülled a kezed a kesztyűbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!