Arról van szó, hogy egyik pillanatról a másikra feldagadt a felső ajkam jobboldala és nem tudom mitől lehet. Tudnátok segíteni?
Valamilyen vírusos fertőzés, vagy herpesz.
Erre tippelnék.
Nekem amikor a herpesz szokott kijönni, akkor ez az első tünet, hogy húzódik ott a bőr, majd pár óra múlva elkezd felpuffadni az ajkam, utána "szép" nagyra, aztán jönnek a hólyagok.
Ha van otthon herpesz krémed, akkor érdemes elkezdeni használni.
A hólyagok nem egyből jelentkeznek. Kb. 1-2 napra szokott nálam is megjelenni az első kezdődő duzzanat után.
A C vitamin jó, mert erősíti az immunrendszert és segíti minél előbb legyőzni a szervezetnek a vírust.
Esetleg amit még tudsz csinálni, hogy jegeled.
Nekem így kezdődött a fájdalom csillapító allergiám. Napokig azt hittem, hogy étel allergia, 2-3 napig esténként jártam az ügyeletre injekciózásra miatta, de ott sem tudták megmondani mi lehet a baj. Aztán megtaláltam a közös pontot a napokba, hogy fájdalomcsillapítókat szedtem.
Már másfél hónapja nem szedhetek e semmiféle fájdalomcsillapítót, mert a torkom is dagadhat tőle... még a véreredményem várom...
Szóval gondold át pontosan a napod, mit vettél be, ilyesmi.. :)
Most hogy mondod, fájt a fejem és bevettem egy Algopirynt.
Utána kezdett dagadni a szám! Még gyanakodtam is rá, de mondom eddig nem volt bajom tőle, de így, hogy mondod.
Nem tudom, meg igyak egyet hogy lássam attól van-e ? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!