Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Rettenetesen viszket a jobb...

Rettenetesen viszket a jobb szemem és fáj az allergiától. Hogyan tudnám enyhiteni?

Figyelt kérdés
Rettenetesen piros a szemem és egy kicsit be is van dagadva alul. Orvosnál voltam múlt héten adott orrcseppet és vissza kell mennem de csak két hét múlvára kaptam időpontot addig is mit tehetnék, hogy egy kicsit enyhűljön a szemem viszketése és fájdalma?
2014. jún. 17. 09:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Vannak jó allergiára való szemcseppek pl Visine vegyél egy ilyet!
2014. jún. 17. 10:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Koszi! Ma vettem egy szemcseppet mar hasznaltam is sokkal jobb!
2014. jún. 18. 20:22
 3/5 anonim ***** válasza:
A Visine pont hogy nem előnyös.
2014. jún. 20. 09:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem visine-t vettem hanem egy masikat amit a gyogyszeresz ajanlot, de nekem a szemcsepp magamtol nem jutott eszembe mert regen amikor akartam szemcseppet venni nem adtak mert azt mondtak veny nelkul nem adnak szemcseppet es azt gondoltam, hogy most sem fogok kapni veny nelkul, de szerencsere kaptam.
2014. jún. 20. 14:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Szteroidosat, antibiotikumosat nem adnak ki. De sok gyárit igen, ami pont a te bajodra jó. Remélem már jobban vagy. :)

((A Visine-t kifejezetten ellenzik, mert elfedi a tüneteket és csak látszólag használ, de nyilván ezt nem verik nagy dobra))

2014. jún. 20. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!