Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Teljese feher a borom az...

Teljese feher a borom az ekcema helyen (? )

Figyelt kérdés
Ekcemas a mindket karom, ott egyaltalan nem barnulok le. A kremek aalig hasznalnak.
2014. jún. 16. 14:52
 1/8 anonim ***** válasza:
40%
Az ekcémádnak mi köze van a borodhoz?
2014. jún. 16. 15:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy ekcéma? Nem lehet, hogy bőrgomba, mert az is fehér foltokban jelentkezik a bőrön.
2014. jún. 16. 15:23
 3/8 anonim válasza:
Most mi a kérdés?
2014. jún. 16. 16:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Gondolom az, hogy mit tegyen, mivel kezelje.
2014. jún. 16. 16:02
 5/8 anonim válasza:

az ekcéma nem fehér nekem is van .

és az piros foltokban jelenik meg

ha fehér lehet hogy borgomba

mnej el orvshoz vele !!

2014. jún. 16. 21:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sem ekcéma, hanem gomba. Menj el a bőrgyógyászatra és fogsz kapni rá kenőcsöt. Az ekcéma nem ilyen, mert én is ekcémás vagyok.
2014. jún. 17. 14:52
 7/8 anonim válasza:

a sok nagyokos utan gondoltam bedobom az en valaszomat, ugyanis eleg kozelrol ismerem ezt a betegseget, pontosabban miota megszulettem..

nekem pl konyokhajlatomban jon ki mindig az ekcema, es hiaba vagyok ott tunetmentes, neha elojon (most pl semmi nem latszik, mert kenegettem a gyogyszertari, doki altal felirt elocomos higitott kremmel, nekem is csak kb. ez az egy, ami segit). es en se barnulok ott le, van egy szep feher folt... ahogy en evek alatt eszrevettem, ezzel sajnos nem lehet mit tenni :(

2014. jún. 22. 16:26
 8/8 anonim válasza:
én is "tapasztalt" ekcémás vagyok már 18 éve... Nem az nem gomba... nekem is olyan azokon a helyeken ahol előtte piros volt, sajnos nem tudsz tenni ellene semmit
2014. júl. 4. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!