Ki alakulhat e 5 éves gyereknél eper allergia?
Szia!
Szerintem igen, előfordulhat. Anyu 17évesen lett rá allergiás, ráadásul ő fullad.... szintén sokat evett. (Bár szerinte az eper lett allergiás rá:D)
Nincs mit!
Szerintem mindenesetre érdemes elmenni, orvoshoz, hogy mi a helyzet pontosan. Mert, ha tényleg allergiás rá akkor sajnos többet nem eheti.. főleg, hogy szereti, nem tudom mennyire menne neki a "leszokás".?
Még annyit, ha már elsőre tegeztem.... nyugodtan tegezz(en), sőt!
Köszöntem.
További szép napot :)
Bár nem tudom hol élsz, és hol termett az eper, de elmondanám, hogy nem biztos, hogy az eperrel van a baj.
A nagyuzemileg termesztett epresek mind forgalmas utak mellett van. Az utakon koptatott gumipor beeszi magát az eperbe, ez okozhat rosszullétet, hányást. Megtapad a nyelőcső falán, és következménye a reflux.
Kereskedőtől soha ne vegyél epret, és semmilyen gyümölcsöt. A csapvíz ugyan is nem mossa le a gyümölcsről a mélyen beivódott gumiport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!