Nem merek el menni osztálykirándulásra. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Csalánkiütésem van ami fürdés után és izzadáskor jelentkezik nálam.Osztálykiránduláson megyünk majd strandra, ha ki jövök a vízből megin tele lesz vele a hasam és tuti hogy ki fognak érte cikizni..sajnos nem tudták ki deríteni a vizsgálatokból sem hogy mire vagyok allergiás.tudnátok segíteni mivel tudnám gyorsan el mulasztani vagy legalább ideiglenesen hogy ne legyen majd olyankor rajtam ?
vágd le késsel a bőrt a hasadról, többé tuti nem lesz kiütéses.
2014. máj. 25. 22:34
2/8 anonim válasza:
1. -már bocs- de hülye, nehogy vagdosni kezdd magadat!
Orvos, ő majd elküld valószínű allergiavizsgálatra, esetleg vérvételre, amiből kiderül, mi okozza... utána már "csak" azt kell kezelni!
2014. máj. 25. 22:43
3/8 anonim válasza:
Első.
Tényleg nem lesz kiütéses, csak sebes, aztán majd Hasfelmetsző JAcknek fogják csúfolni. Az se jobb.
Én a helyedben lesz..rnám, azt mond mindenki amit akar.
2014. máj. 25. 22:43
4/8 anonim válasza:
szóval tényleg, nehogy vagdosd magad, egy nagy marhaság, menj el allergiatesztre, járj utána, ha meg addig nem múlik el a kiütésed ne foglalkozz semmivel, menj úgy el és kész, a többiek meg azt gondolnak amit akarnak, vagy nem vetkőzöl le fürdőruhára, nagy dolog, lesz még sok osztálykirándulás az életedben, bepótolhatod.
2014. máj. 25. 22:54
5/8 A kérdező kommentje:
1.válaszadó nagy egy b*rom eszembe sincs vagdosni magamat.ahogy írtam a vizsgálatokból sem tudták ki deríteni pedig volt széklet,vizelet,torok válladék,és vérvizsgálat is.amúgy is szoktak cikizni hát még ezért.csomó szokott lenni a hasamon és piros de csak fél óráig.
2014. máj. 25. 23:16
6/8 anonim válasza:
Szerintem vigyél magaddal egy strandruhát, ami eltakarja, vedd fel egyből fürdés után és senki, semmit nem fog látni :) Vagy fürödj egybe részesben...
2014. máj. 26. 21:36
7/8 A kérdező kommentje:
milyen strandruhát ? fiúknak fürdőgatya van.
2014. máj. 26. 23:22
8/8 anonim válasza:
Gondolom annyira már nem aktuális, de azért válaszolok. Nekem is pont ugyanez a bajom,én nem vágok semmire sem allergiás. Nekem az orvos Loratadin hexalt írt föl naponta 1-et. Remélem tudtam segíteni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!