Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Viszkető kiütések, mivel...

Viszkető kiütések, mivel enyhithetném?

Figyelt kérdés
2 hete jött ki rajtam kb,először a hasamon,aztan mindenfele a testemen,most épp a karom viszket és pöttyös.Ha megvakarom kidudorodik,es piros lesz,mikos epp nem viszket akkor sima pöttyös.Tele van az egész testem vele.Akkorriban szedtem klion 250 mg gyógyszert hüvelygyulladásra,de már rég abbahagytam,es mégis viszketek.Eperre is gondoltam,de attól eddig nem voltam kiütéses sosem...Mosóport is ott körül vettem,por persilt,eddig persil kapszulást használtam...Mi a franctól jöhettek ki,mivel lehet csökkenteni a tüneteket?Cetirizint szedek,és napi 1 kalciumot is iszom.Szerdán megyek a dokihoz ha nem mulik el.
2014. máj. 25. 16:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én sem voltam soha allergiás nemhogy az eperre ,de semmi másra sem!viszont most egy hónapja úgy kiütött az eper h azt hittem lekaparom a börömet ,azt mondta az orvos hogy allergia bármikor kialakulhat ,főleg ha le van gyengülve az immunrendszer.Szóval lehet hogy valami olyasmi vagy allergiás ,amire eddig nem voltál! De esetleg ekcéma is lehet.
2014. máj. 27. 13:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja és az első vagyok,a viszketésre szedj Fenistil kapszulát ,az nagyon jó!
2014. máj. 27. 13:12
 3/3 A kérdező kommentje:
A viszketés megőrjit.Holnap megyek a haziorvoshoz,adjon valamit.
2014. máj. 27. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!