Csikszem kérdése:
Miért lehet ez? Viszkető érzés
Figyelt kérdés
Kaptam egy gépet, aminek konkrétan nem tudoma nevét. TopShopos kütyü, a hasra kell tépőzárazni a derékra és (állítólag ) rezegtetés útján bontja a zsírt, de 5 perc használat után viszket tőle a hasam és ki is pirosodik. Ez allergia lehet?2014. jan. 4. 23:40
1/4 anonim válasza:
Kened valamivel magad amikor használod? Arra is lehetsz allergiás. Ha nem akkor ez valószínűleg faktícia,ami egy allergiaféle és külső mechanikai hatásra szokott jelentkezni. Akár kisebb ütögetésre ,karcolásra is. Nem vettél még észre ilyet?
2/4 A kérdező kommentje:
Semmilyen krémet nem használok mellé. Csak ott jelentkezik, ahol rezeg a gép, szóval elképzelhetőnek tartom. Tudom tenni valamit ellene? Még soha nem tapasztaltam ilyet, bár sok fajta allergiám van.
2014. jan. 4. 23:51
3/4 anonim válasza:
Az antihisztaminok ilyenkor is jók,de szerintem felesleges ezért bevenni. Néhány percen belül megszűnik magától. Megelőzni nem tudod semmivel.
4/4 anonim válasza:
Sziasztok! Véletlenül nem az U-slender hasizom erősítő és zsírégető gép az? Ha kérdésed van írj privátban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!