Apró, pattanás szerű kiütések! Mitől lehet? Képpel!
Figyelt kérdés
Kb 2 napja jött elő nehány darab,majd egyre több lett,tegnap már fehér kis pont lett a piros tetején,és már egyre nagyobb területen jönnek elő! Mitől lehet? Hétfőn lesz csak orvos,így akkor tudok legelőbb elmenni. Addig lehet ettől valami bajom? NEM viszket. Egyébként kalciumot ittam, és allergiára eddig is szedtem a gyógyszerem(cetirizin). Gyümölcsöket vagyok elvileg allergiás,de azokat soha nem is eszem! Akkor mitől lehet?
2014. máj. 24. 12:12
1/3 A kérdező kommentje:
*gyümölcsökre,bocsi
2014. máj. 24. 12:14
2/3 anonim válasza:
Nekem hasonlók vannak,de a karomon,hasamon ,labamon mellemen..És nagyon viszketnek,lassan 2 hete.Szerdán készülök orvoshoz ha nem fog elmulni...Bajod nem lesz tőle,lehet a naptól jött ki
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi,nem szerettem volna vele feleslegesen rohanni az ügyeletre. Akkor iszogatom a kalciumot amíg lesz orvos..
2014. máj. 24. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!