Mitől lehet sok pattanás a háton?
Figyelt kérdés
A hátam és a vállam tele van pattanásokkal. Vannak amik be vannak gyulladva és fájnak is, és vannak kisebbek is. Nem tudom mitől jönnek elő, évek óta vannak (21 éves vagyok). Elhízva nem vagyok, edzek de semmi táplálékkiegészítőt nem szedek. Ha a napon leégek akkor eltűnnek egy időre de aztán újra előjönnek. Az arcomon már egyre ritkábbak a pattanások de a hátamról nem akarnak eltűnni. Krémekkel kentem de semmit nem használnak. Mi okozhatja őket és hogyan lehetne megszabadulni a pattanásoktól?2014. márc. 17. 21:10
1/2 anonim válasza:
Ugyanezzel küzdök én is. Nekem nagyon csúnyán hegesednek is, így nem szívesen veszek fel olyan ruhát, ami láttatja a vállam, vagy a hátam, pedig nyáron sokszor jó lenne.
2/2 anonim válasza:
Én is ugyanezzel küzdök, készülök bőrgyógyászhoz elmenni... szerintem próbáljátok meg ti is... a szakember nagy valószínűséggel tud majd segíteni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!