Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Mire lehetek allergiás?

Mire lehetek allergiás?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Ma voltam dokinál mert tegnap reggel elkezdett rajtam kijönni valami.eleinte csak a könyökömön volt,de ma reggelre jobban elterjedt.Elmentem dokihoz aki azt mondta h allergiás vagyok valamire amit ettem.De semmi oylat nem ettem amit eddig ne.9 óra fele voltam dokinál,mostanra (11:43)már a szemem melelt is előjött ez a valami a medence csontom mind két oldalán szinte tenyér nagyságu izé és terjed el.Viszket mint a szunyogcsipés,de nem ugy néz ki.az izék fel vannak kicsitt puffadva,és ahol vannak kevésbé érzékeny a bőröm.Ha kell teszek fel képet mert nem tudom igy elmagyarázni.Valami segitség esetleg,mit kéne csinálnom hogy ne terjednen legalább tovább és ne viszkessen?

2014. máj. 7. 11:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem adott az orvos semmit? Calcimusc-ot, vagy a viszketésre valamit? Ha nem, akkor calcimusc-ot nyugodtan ihatsz, a legjobb az ampullás ha van otthon.

Azt, hogy mire vagy allergiás nem fogjuk tudni megmondani, el kellene menni egy allergia vizsgálatra.

2014. máj. 7. 12:01
 2/4 A kérdező kommentje:
De,pont azt írta fel,meg egy Cetirizin Hexal nevezetű gyogyszert.bevettem őket,msot ugy néz ki nem jelennek meg többen :D de amik voltak azok még vannak is:\ de csak jobb lesz.szerintetek így mennyek iskolába holnap vagy kérjek szabadnapot?:) 17f
2014. máj. 7. 13:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Ettől simán elmehetsz az iskolába, holnapra nem fog látszani. A calcimusc megteszi a hatását, csak kell egy kis idő amire a csalánkiütés elmúlik.
2014. máj. 7. 13:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Voltam suliban.teljesen nem múlt el a kiütés,a jobb alkarom teljesen olyan még és elszortan vannak még a testemen mindenhol.fej,lábfej,hát,kéz..:/ de birható,remélem elmúlik.ma este vettem be a 4. Calciumuscot.:)
2014. máj. 8. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!