Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Mit gondoltok? Allergiavizsgálat?

Mit gondoltok? Allergiavizsgálat?

Figyelt kérdés

Viszonylag sokat fújom az orrom nem nátha jelleg...tüsszögni is sokat szoktam de ezek még nem is annyira feltűnő dolgok de ezek is zavarnak..a legrosszab hogy már pár hete nagyon köhögtem és talán egy kicsit fulladás szerűen is..nagyon jó gyógyszert találtam elmúlt de 2napja újra előjött...

Ez allergia lehet? Mindenképp orvoshoz forduljak?

2014. ápr. 17. 19:10
 1/5 anonim válasza:
Mindenkeppen fordulj orvoshoz! En allergias vagyok es gyogyszert szedek altalaban jol vagyok de igy is fujjom az orrom tusszogok es viszket a szemem es az orrom! De mielott orvosnal jartam volna nagyon rossz volt most viszont elviselheto!
2014. ápr. 19. 14:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát hogy kamu, egész életedben gyógyszeren akarsz élni? Ez alapján többre mész:

https://www.youtube.com/watch?v=C4sjzk9bIHE

2014. ápr. 19. 22:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Persze, ha nem akarsz meggyógyulni, csak jobban lenni, akkor tényleg fordulj orvoshoz, ha pedig meg akarsz ingyen gyógyulni, akkor tudományosan értsd meg a folyamatokat a Biologika segítségével.
2014. ápr. 19. 22:53
 4/5 hör-mör ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Elmehetsz az orvoshoz,az nem árt, de Magad is tehetsz valamit. Próbaképpen ki kellene iktatni az összes tejterméket/sajt,túró,tejföl, stb/ egy kis időre /2-3 hétre/, hogy elváljon, allergia,illetve laktóz-intoleranciáról van-e szó.Egyébként,ha előtte nem voltál megfázva,akkor nagy valószínűség szerint valamilyen allergiád kezdődik.Vagy étel vagy pollen,stb. Üdv:M

2014. ápr. 20. 17:52
 5/5 D.Olivér válasza:
Nekem is hasonló problémáim voltak. Szerintem fül-orr-gégészetre menj. A gyakori orrfújás lehet orrsövényferdüléstől is. Nekem orrsprayt írt.
2014. ápr. 22. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!